Microsoft sürekli ürün yenileme ve ürünlerinin popüleritesini sürekli yüksek tutmak için çok emek sarfediyor. Microsoft'un en popüler ürünlerinden biri olan Skype şimdide yeni beta denemesini gerçekleştiriyor, Skype for Web ile bir adım ileri gitmek için yazılımcılar çok zaman harcıyorlar

Microsoft sürekli ürün yenileme ve ürünlerinin popüleritesini sürekli yüksek tutmak için çok emek sarfediyor. Microsoft’un en popüler ürünlerinden biri olan Skype şimdide yeni beta denemesini gerçekleştiriyor, Skype for Web ile bir adım ileri gitmek için yazılımcılar çok zaman harcıyorlar. İnternet üzerindeki çalışmalar sıkı rekabet ortamı yaratacak gibi.

Neowin’in yapmış olduğu habere göre, Skype’ın internet tarayıcıları üzerinden kullanılmasına olanak sağlayacak ‘Skype for Web’in betası kullanıma sunuldu.

Ancak bu hizmeti henüz herkes kullanamıyor. Belirtilene göre ilk etapta bu hizmeti kullanabilmek için bir davetiyeye ihtiyaç duyuluyor.

Microsoft’un popüler ürünü Skype  İnternet üzerindeki çalışmaları bu yöndeki yoğunluğu fark etmişe benziyor’ki Skype for Web’i denemeye başladı. Eğer bu hizmeti başarılı olursa Skype bir adım daha ilerlemiş olacak. Skype for Web hakkında neler düşünüyorsunuz, Skype hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak bize yapabilirsiniz, yorum yapmaktan çekinmeyin

Skype for Web için yorum yapın..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz