Sizi Otomatik Olarak Takip Eden Kamera Çekim Teknolojisi Soloshot

Gelişmiş kameralar artık bütün sinema ve dizi çekimlerinde kullanılıyorlar. Bu sistemlerin akıllı olması için teknoloji geliştiricileri ellerinden geleni yapıyor. Bu üstün teknolojik gelişmelerden bir tanesi de SoloShot olup adından da anlaşılacağı gibi özel kişi çekimi yapıyor.

Bu üstün teknolojik ürünlerden olan Soloshot, üzerinde bulunan cihaz sayesinde hedef gösterilen kişiye ya da hareketli bir cisme odaklandıktan sonra, hiç hata vermeden cisim ne kadar hızlı olursa olsun takip ederek çekim yapabiliyor. Otomatik takip yapan bu cihaz sörf, kayak, atış merkezi gibi spor mekânlarında kolayca kullanılarak istenen kişinin hareketlerini hiçbir detay kaçırmadan çekebiliyor. Tripot üzerine monte edilen Soloshot kendi kendine hiçbir yardım yada kullanım gerektirmeden açıldıktan sonra hedef gösterildiği taktirde o hedefi takip eder ve kayıt edebilir. Bu kameranın hedefteki kişiyi takip etmesi için o kişinin koluna elektronik bir verici bağlanması gerekiyor. Ayrıca bu verici hiçbir şekilde su geçirmez özelliğe sahip.

Dört saatlik pil ömrü olan Soloshot 360 derece kendi etrafında 150 derece de yukarı ya da aşağı hareket edebiliyor. Uzaktan çekim başlatabilir ya da çekimi bitirebilmenizi sağlayan kumandası da bu cihazın kullanımını oldukça kolaylaştırmıştır. Bu cihazın birbirinden küçük değişikliklerle farkları olan çeşitleri de mevcuttur.

Sizi Otomatik Olarak Takip Eden Kamera Çekim Teknolojisi Soloshot
Sizi Otomatik Olarak Takip Eden Kamera Çekim Teknolojisi Soloshot

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz