Sık kullanılan Android uygulamalarında kendini tanıtmayı başarmış ve bu nedenle daha çok tanıtılmayı hak eden uygulamalar yer alıyor.

Maze King – Labirentin Kralı Uygulaması

Gün içinde vakit buldukça oynayabileceğiniz çok güzel bir uygulama. Bölümleri geçtikçe daha da zorlanacak ve geçemediğiniz bölümlerde stres ya da hırs yapmanızı da olası kılan bir oyun.  Bu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.  Ayrıca çoklu oyuncu desteğine de sahip olan Labirentin Kralı tüm cihazlara ve Android 2.3 Gingerbread’a yüklenebilir.

Pulse Uygulaması                                                               

Pulse, Linkedin’in geliştirdiği en güzel uygulamalardan biridir. Gün içerisindeki haberleri takip etmenizi kolaylaştıran ya da eklediğiniz haber kaynaklarını veya yabancı siteleri kolaylıkla dolaşmanızı sağlayan uygulamadır.  Bu uygulamayı 2.2 Froyo ve onun üzerinde işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabilirsiniz.

Trafi Türkiye Uygulaması

Gün içinde sık sık kullanacağınız ve çok işinize yarayacak bir uygulamadır. İstanbul’da bir yerden bir yere toplu taşıma araçları ile gitmek bu uygulama ile kolay hale geliyor. Trafi Türkiye vapur, tramvay, metrobüs, otobüs ve metro saatlerini gösteriyor. Ayrıca en yakın durağı ya da olduğunuz yerden gitmek istediğiniz başka bir yere kısa sürede nasıl gidersinizi size anlatan bir uygulama. Bu uygulama gerçekten hayatı kolaylaştırıyor.  Trafi Türkiye’yi Android Ice Cream Sandwich ve onun da üzerinde olan işletim sistemine sahip cihaz kullanıcıları rahatlıkla indirebilir ve kullanmaya başlayabilirler.

ANDROİD
ANDROİD

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz