Samsung, telefonun özelliklerini çok daha fazla arttıracak yeni bir güncelleme çıkarmak üzere. Özellikle kameralardaki performansı yükseltecek bu güncelleme için bazı ipuçları yayınlandı.

Kameralardaki değişmeler

SlashGear’ın bildirdiğine göre güncelleştirme RAW görüntü desteğini sunacak. Bu özellik şu anda LG G4 ve HTC One M9’da yer alıyor ki, kullanıcılar sıkıştırılmamış ham görüntü üstünde çok daha iyi ve fazla değişiklikler yapabiliyor. Samsung aslında başından beridir RAW desteğini planlıyordu, ancak bilinmeyen bazı sebeplerden dolayı her iki telefon piyasaya sürüldüğünde bu özelliği geri çekti. Bu arada raporda Samsung’un ek manuel kontroller de sunacağı belirtiliyor. Kamera için önemli değişiklikler söz konusu.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi ise Google’ın kamera API’sinde bahsedilen RAW desteğinin tam olarak ekleneceğini tahmin ediyor. Ayrıca site kullanıcıların enstantane hızını da kontrol edeceğileceğini vurguluyor.

Tüm bu geliştirmelere karşın kamera özelliklerinin eklenmesi için beklemek gerekecek. En azından rapor bunu işaret ediyor. Yeni gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : Sabah

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz