Samsung’tan Galaxy Note 2 Sahiplerine Müjde!

Samsung’un iki yıl önce piyasaya sürdüğü anda piyasada bir numara olan phableti Galaxy Note 2 üzerinde çalışması için Android 5.0 Lollipop güncellemesine onay verildi. Galaxy Note 2 için Lollipop bekleniyor!

Bu haber Samsung’un resmi Finlandiya sayfasından yayıldı. Samsung cihazlar ile ilgili olan Android sayfasını güncelledi ve hangi telefonların Android 5.0 Lollipop alacağını orada duyurdu. Bu şekilde cihazların son gelişmiş sürümü alması da doğrulanmış oldu. Resmi web sitesindeki tabloya bakılırsa Samsung’un satışta olan hangi telefonunun güncelleme alıp almayacağı da belirtiliyor.

2012 Eylül ayında raflarda yerini alan akıllı telefon sayesinde Samsung cihazlara 2 yıl destek veriyor.  Bu durumda yıllar sonra bile destek almaya devam eden ilk cihaz Galaxy olmuş oluyor.

Listede Note 2 haricinde olan daha önceden satışa sunulmuş ve tahmin edemeyeceğiniz bir telefon bulunmuyor ama merak edilen cihazlar içinde S5 Mini de yer alıyor. Buna ek olarak Galaxy Alpha’nın güncellemeyi alacağı da listede belirtilmiş durumda yer alıyor.

Samsung’tan Galaxy Note 2 Sahiplerine Müjde!
Samsung’tan Galaxy Note 2 Sahiplerine Müjde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz