Samsung’a Söylenen Bu Sözlere İnanacaksınız

BlackBerry ve Nokia gibi akıllı telefon dünyasında eskiden büyük isimler vardı ve seviyorlardı. Ama şimdi bir kar yapmak için mücadele eder oldular.

Günümüzde genellikle Apple ve Samsung arasında bir at yarışı var. Ancak Motorola Başkanı ve CCOO Rick Osterloh sonraki düşmeye Samsung’un aday olduğunu söyledi.

Osterloh son röportajda her yedi yılda bir piyasanın üstünde yer alan kişi aşağıya düşüyor dedi.

Forbes ile konuşan, Osterloh bildirildi – Samsung sonraki olabilir!

Sonra da ekledi, biz insanlar bir üst katman deneyimi elde etmek için bir üst kademe telefona 600 $ ödemeniz gerekmediğini fark etmeye başlıyoruz. Bu büyüleyici vardiya geçmekte ve çok daha iyi bir değerde diğer premium markaların bir alternatifleri bulunuyor. Bu konuda bizim yaklaşımımız çok önemli.

Osterloh Lenovo ait Motorola, özellikle yukarı çıkmak için premium ambalajlarını Çin gibi pazarda satıyor ve başarılı olmak için doğru taktikler uyguluyor.

Çin’de büyük değilseniz küresel akıllı telefonlar statüsüne ulaşamazsınız diye belirten başkan Çin’deki Lenovo’nun varlığından büyük ölçekte yararlanmak bizim için inanılmaz bir fırsat dedi.

 

Samsung’a Söylenen Bu Sözlere İnanacaksınız
Samsung’a Söylenen Bu Sözlere İnanacaksınız

Mart 1 Galaxy S6 başlangıcı olduğu zaman Motorola’nın tahminleri bakalım Samsung’un kaçınılmaz sonunu yaratacak mı göreceğiz.

Kaynak: T3

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz