Samsung Yine Dayanamadı

Kısa bir süre önce Samsung, önümüzdeki haftalarda Malezya satışa sunulan giriş seviyesi Galaxy J1’i tanıttı. Yakışıklı gemide çift çekirdekli işlemci ve çeşitli özellikler barındırıyordu.

Ancak işler yakın gelecekte değişebilir gibi görünüyor. Yeni bir rapora göre, Samsung Galaxy J1 dört-çekirdekli işlemci ile yeniden satışa başlayacak. Versiyonu da SM-J100FN model numarasını taşıyor ve çift-SIM varyantı dışında tek SIM türevleri de mevcut olacak.

Cihazın tek SIM varyant Marvel Armada Mobil PXA1908 yonga seti ile gelmesi bekleniyor ve aynı zamanda 2G, 3G ve LTE desteği ile gelecek. Cihaz gün ışığını görmek için Avrupa pazarlarına girmeyi bekliyor.

Samsung Galaxy J1, 512 MB RAM, 480 x 800 piksel çözünürlüğe 4.3 inç ekrana sahiptir. Dahili depolama 4 GB ama microSD kart desteği ile 128 GB’a kadar arttırılabilir. Fotoğraf ve videolar için 2 MP öne bakan dışında 5 MP ana kamerası bulunuyor ve işletim sistemi olarak Android 4.4 KitKat ile geliyor.

 

Samsung Yine Dayanamadı
Samsung Yine Dayanamadı

Son olarak, GSMArena muhbiri Samsung Galaxy J7 lakabı ile satışa sunulacağı iddia edilen SM-J700F hakkında bazı detayları ortaya çıkardı. İddia edilen cihazla ilgili detaylar henüz açıklanmadı ama okta-çekirdekli işlemci ve Android 5.0 Lollipop ile satışa sunulacağı haberi verildi.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz