Samsung SE790C Kavisli Monitör Görücüye Çıkacak

Bu yeni monitör piyasaya oyun severlerin ve bilgisayar kullanıcılarına sürükleyici ve rahat izleme olanağı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Samsung SE790C kavisli monitörün ilginizi çekeceği düşünülüyor.

Samsung SE790C kavisli monitör kullanıcıların optimize edilmiş eğrilik tasarımı ile donatılmış olan bir 34 inç ekran sunuyor. ULTRA-WQHD çözünürlük ve 3440 x 1.440 piksel çözünürlüğe sahip üstün bir kontrast oranı şeklinde ultra geniş dörtlü yüksek tanımlıdır.

Yeni Samsung SE790C süper-geniş 21’e 9’u en boy oranı sunmaktadır ve Seoggi Kim, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Görsel Ekran İş Samsung Electronics  bütün eğriler eşit oluşturulmaz. Samsung’un SE790C, gerçekten rahat, sürükleyici ve farklılaşan görüntüleme deneyimi için bir endüstri öncü ve ödüllü eğrilik sunmaktadır. Üstün görüntü kalitesi, verimlilik ve eğlence arttırıcı teknoloji özellikleri ve tasarım gelişmişliği ile birlikte,  en son kavisli monitörümüz beklenenin üzerinde deneyim sunar. Ekran çözümleri ve yenilikçi teknoloji teslim ne sınırlarını zorlamaya marka vaadi veriyoruz dedi.

Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi vermedi. Biz her zaman olduğu gibi güncel haberleri size iletiyor olacağız.  Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan CES 2015 açıklanacak olan ürün için biraz daha fazla beklemek gerekiyor. Ama en kısa sürede piyasaya sunulacaktır. Ayrıntılar için Samsung web sitesine üzerinde yeni Samsung SE790C hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

 

Samsung SE790C Kavisli Monitör Görücüye Çıkacak
Samsung SE790C Kavisli Monitör Görücüye Çıkacak

Kaynak: ST

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz