Samsung Sanal Gerçeklik Ürünü Satışa Çıktı

Sanal gerçeklik kulaklığı ister misiniz? Kurulum parçası olarak akıllı telefonunuzu kullanacaksınız. Samsung Gear VR Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefonu ile çalışmak üzere tasarlanmış bir kulaklık ve gözlüktür.

Samsung, birkaç ay önce kulaklığı tanıttı ve şimdi 199 dolar fiyat üzerinden Gear VR Innovator Edition‘ı satın alabilmek için sunuyor.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu geliştiriciler meraklıları ve diğerleri cihazı benimseyenlere yönelik deneysel bir cihazın türüdür.

Cihaz Oculus, Oculus Rift kulaklık üreticileri ile işbirliği içinde yapıldı. Samsung’un modeli ekran olarak bir Note 4 kullandığından, aslında Oculus Rift (1920 x 1080, 2560 x 1440 karşı piksel) daha yüksek ekran çözünürlüğüne sahip ürün tanıttı.

Gear VR olsa bir Oculus Rift’ten almak istediğiniz tüm özelliklere sahip değildir. TechCrunch notlarına göre uzayda konumunuzu izlemek için bir kamera yok ama ucuz bira ve musluklar için cihazın yan tarafında bir touchpad var ve siz oyunda işlemek için isteğe bağlı Bluetooth denetleyicisi kullanabilirsiniz.

Tüm Gear VR’ler küçük ama büyüyen sanal gerçeklik kulaklıklarında uzaya son giriş sağlar. Bazı rakipleri kadar yaklaşık 18 kat maliyetli olsa da o da biraz daha dayanıklı olduğunu ve bu durumda biraz daha teknoloji paketleri içerdiğini söyleyebiliriz.

Samsung Sanal Gerçeklik Ürünü Satışa Çıktı
Samsung Sanal Gerçeklik Ürünü Satışa Çıktı

Kaynak: TechCrunch

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz