Samsung, eğlenceli görsel içerikleri geliştirmek adına tasarladığı 27 inç‘lik kavisli full HD monitörünü tanıttı.

S27D590C model monitörmultimedya içeriklerini daha canlı ve ilgi çekici kılmak için kavisli görüntüleme deneyimi ile geliştirildi.

Gelişmiş ekranı ve yenilikçi özellikleri ile daha üstün bir izleme teknolojisi sunan S27D590C monitör, film izlemek ve oyun oynamak için en kapsamlı şekilde donatılmış.

3D severlere inanılmaz bir deneyim yaşatacak olan ekran, 1.920 x 1.080 çözünürlüğü ile ne yazık ki tatmin edici ölçülere sahip değil.

Genişlik ve boy oranı ise 16: 9 ölçülerinde.

Çözünürlük dışında değerlendirildiğinde, kavisli teknolojisi ile panoramik görüntüleri özel efektlerle yansıtıyor ve izlerken eşsiz bir derinlik hissi veriyor.

En önemlisi de insan gözünün doğal eğrisi ile eşleşmesi. Bu sayede kendinizi oyunların ve filmlerin içinde bulacaksınız.

Kavisli teknoloji, uçuş ve yarış simülatörlerini güçlü 3D efekti ile veriyor.

Ekranda hem yatay hem dikey olarak 178 derece ultra- geniş bir görüş açısına sahip olmak ve dikey hizalama paneli ile resim bozulmalarını en aza indirmek istiyorsanız, Samsung‘un yeni monitörünü tercih edebilirsiniz.

Ayrıca S27D590C modeli, mega dinamik kontrast teknolojisine sahip.

Çözünürlüğü düşük bulmayanlar, monitörün çok yönlü özelliklerini beğenebilirler. Gelişmiş eğlence özellikleri ile kendinize göre optimize edebilir, yüksek kaliteli stereo sesi 5 watt’lık hoparlörü ile deneyimleyebilir ve tek dokunuşla oyun modu fonksiyonunu aktif edebilirsiniz.

Oyun modu, ekrandaki değişiklikleri algılıyor; buna göre renk ve kontrastı ayarlayarak uygulama içerisindeki bulanık görüntüleri düzeltiyor.

Parlama ve ışık yansımasına karşı ekran eğimini ayarlayabiliyorsunuz. Monitör duvar ve masaya monte edilme özelliğine de sahip.

Kaynak: Engadget, Samsung

samsung
Samsung’tan kavisli görüntüler

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz