Samsung Gear VR 199 Dolar Fiyatla 1 Aralık’ta Gelecek

Samsung Gear VR 199 Dolar Fiyatla 1 Aralık’ta Gelecek

Samsung Gear VR geçen ay ilan edildi. Samsung’un cihazın fiyatlandırması ya da yeni Gear VR kulaklık için çıkış tarihi hakkında herhangi bir resmi bilgi henüz açıklanmadı ama yeni bir raporda Samsung Gear VR çıkış tarihi hakkında ve cihazın fiyatlandırmasıyla ilgili ayrıntılı bilginin yer aldığı görünüyor.

Daha önce, Samsung Gear VR 199 dolardan perakende satışa sunulacağını söylemiştik ve şimdi görünüşe göre Samsung için bazı sızan belgelere ulaşıldı.

Cihazla ilgili bir söylenti de Güney Kore’de tanıtıldıktan sonra cari kurdan 200.000 için yaklaşık 190 dolar perakende satış fiyatı ortaya koyulacak olması hakkında.

199 dolar fiyat ABD’de satışa sunulması için daha önce duyduğumuz Samsung Gear VR maliyetiydi. Yeni belgelere göre Gear VR, 1 Aralık tarihinde Güney Kore’de satışa sunulacak.

Samsung ilk kendi ülkesinde kendi cihazlarını tanıtma eğilimi göstereceğini sanıyorduk. ABD ve Avrupa’da cihaz için çıkış tarihinin ise 1 Aralık sonra olacağı düşünülmeye başlandı. Samsung cihazı bir ya da birkaç hafta sonra ABD ve Avrupa’da tanıtacak olabilir, bu yüzden Gear VR’yi Aralık ayında piyasaya sunulmuş olarak görebiliriz.

1 Aralık ya da başka bir günde Samsung Gear VR 199 dolar fiyatlandırması ile çıkış tarihi hakkında yakında bazı onaylar gelecek gibi görünüyor. Bilgiler Samsung tarafından teyit edildiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: gforgames.com

 

Samsung Gear VR 199 Dolar Fiyatla 1 Aralık’ta Gelecek
Samsung Gear VR 199 Dolar Fiyatla 1 Aralık’ta Gelecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz