Samsung Galaxy Tab A ve A Plus Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung, muhtemelen Barselona’da düzenlenen Mobile World Kongresi’nde, bu yıl birkaç yeni tablet tanıtacak.

Galaxy Tab A ve Galaxy Tab A Plus’da bunlardan olacak. Zaten Samsung’un yeni Galaxy Tab ve Note serisi üzerinde çalışıyor olduğunun haberlerini sizlere vermiştik. Ama son zamanlarda, iki tablet özellikleri internete sızdırıldı.

Her iki tablet orta sınıf pazara hitap ediyor ama şaşırtıcı özellikler sunuyor.  Tab A Plus’ta bir kalem yer alacak. Galaxy Tab A ve A Plus iki boyutta gelecek: 8-inç ve 9.7-inç ve özellikleri de benzer bir set sunacak.

Galaxy Tab A 8-inçlik Tab A ve Plus olarak gelecek ve Plus modeli bir kalem de dahil olmak üzere farklı seçenekler sunacak.

Standart 9.7-inç Galaxy Tab A yalnızca 1.5 GB yer alacak olurken, 9.7 inç sürümleri için Galaxy Tab A ve A Plus arasındaki fark, S Pen dahil edilmesi ve 2 GB RAM olacak.

8-inç Galaxy Tab A ve Tab A Plus 1.2GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 1024 x 768 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ve genişletilebilir depolama ile 16 GB sunacak. 5 MP arka kamera, 2 MP ön kamera ile donatılmış olacak kameralar dışında 4.200 mAh pili bulunacak.

Samsung Galaxy Tab A ve A Plus Özellikleri Sızdırıldı!
Samsung Galaxy Tab A ve A Plus Özellikleri Sızdırıldı!

Her iki tablet büyük modelleri olacak bir büyük modellerde 6.000 mAh pil ve 1.2GHz Qualcomm APQ8016 işlemci dışındaki diğer özellikler neredeyse benzer olacak.

Kaynak: SamMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz