Güney Kore merkezli mobil teknoloji üreticisi firma Samsung, hiç şüphesiz pazardaki en büyük paya sahip kuruluş. Yeni modelleri ile pek çok alanda telefon isteyen kullanıcılara hitap edebilen Samsung tüm dünyada ürün satabilme özelliği ile de sayılı firmalar arasında yer alıyor.

Firmanın en çok satan akıllı telefon serisi Galaxy’nin son üyelerinden birisi  de Galaxy S6 Edge olacak. Bir süredir teknik özellikleri bir hayli merakla beklenen telefonun donanım özellikleri detaylı bir şekilde ortaya çıktı. 5.7 inç QHD  çözünürlüğe sahip bir ekran ve Android 5.1.1 işletim sistemi ile piyasay sürülecek olan telefonda bunun dışında tatmin edici bir donanımın bulunduğunu söylemek yanlış olmaz.

4 GB’lık RAM’i ve 6.9 mm’lik kalınlığı ile hem güçlü bir donanım hem de şık bir tasarım imkanı sunan model, kamerası ile de fotoğraf tutkunlarını memnun edecek bir donanıma sahip. Zira cihazda 16 MP’lik arka kamera bulunurken buna 5 MP’lik ön kamera eşlik ediyor. 21 Ağustos tarihinde küresel olarak satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S6 Edge’nin fiyat etiketi ise minimum 799 Avro olarak belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz