Samsung Galaxy S6 Batarya Özelliği Açıklandı!

Yeni Samsung Galaxy S6 akıllı telefonu çeşitli özellikleri hakkında çeşitli söylentiler duyduk ama cihazın bataryası hakkında kimsenin bir fikri yoktu.

Yeni Samsung Galaxy S6 görünüşte Galaxy S5’ten bile daha küçük sayılan 2600 mAh pil ile gelecek.

Mevcut Galaxy S5 2800 mAh pile sahiptir. Ancak daha küçük pil ile gelecek yeni Samsung Galaxy S6 modelleri geliştirilmiş pil ömrü sunacak.

Pil ömründeki gelişmeler bugün erken saatlerde açıklandı. Samsung’un yeni amiral gemisi mobil işlemcisi Samsung Exynos 7 artan verimliliği ile imal edilecek.

Samsung’un Galaxy S6’da yeni Exynos 7420 işlemci kullanacağını zaten duymuştuk. Yakışıklıda 3 GB veya 4 GB RAM’in bulunacağı da söylentiler arasındaydı. Cihaz hakkındaki diğer söylentileri hatırlatmak gerekirse, 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip QHD 5.1 inç ekran içerecek. Cihaz ayrıca 5 megapiksel ön kamera ve 20 megapiksel arka kamera ile gelecek. Bunlara ek olarak Android 5.0 Lolipop ile çalışacak.

 

Samsung Galaxy S6 Batarya Özelliği Açıklandı!
Samsung Galaxy S6 Batarya Özelliği Açıklandı!

Yeni Galaxy S6’ı Galaxy S6 Edge ile bekliyoruz. Gelecek ay MWC 2015 kapsamında Samsung Pazar günü 1 Mart’ta resmi yapılacak etkinlikte Samsung Unpacked basın toplantısı düzenliyor.

Kaynak: Gforgames

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz