Samsung Galaxy J1 Açıklandı

Dün Samsung Galaxy J1 akıllı telefonunun sızan fotoğraflarının ardından cihaz resmi olarak tanıtıldı. Yeni Android cihazında tüm bilgilere sahip.

Samsung Galaxy J1 çift çekirdekli 1.2GHz işlemci tarafından desteklenmektedir ve cihaz 480 x 800 piksel WVGA çözünürlüğe sahip 4.3 inç ekran ile geliyor.

Yeni Galaxy J1 akıllı telefonun diğer özellikleri;  4 GB RAM, 512 MB dahili depolama ve aynı zamanda 128 GB karta kadar destek sağlayan bir microSD kart yuvası bulunuyor.

Samsung Galaxy J1 2 megapiksel öne bakan kamera ile donatılmıştır ve arka kamera 5 megapiksel olarak tercih edilmiştir. Cihaz Android 4.4 . KitKat özelliği ile çalışmaktadır.

Cihaz 3G, WiFi ve Bluetooth ile birlikte geliyor ve çift SIM kart yuvası cihazın içinde bulunuyor. Üç renk seçeneği ile gelecek olan cihaz, mavi, beyaz ve siyah olacak. 1850 mAh çıkarılabilir pili de bulunuyor.

 

Samsung Galaxy J1 Açıklandı
Samsung Galaxy J1 Açıklandı

Henüz cihaz ABD’ye mi  Avrupa’ya mı yönelecek bilmiyoruz. Cihazın nerede satışa çıkacağı hakkında bir detay açıklanmadı. Ancak ilk önce cihazın Malezya’da mevcut olacağına dair haberler duyuldu. Bunlar dışında yeni Samsung Galaxy J1 fiyatlandırma hususunda da herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı.

Kaynak: Samsung

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz