Samsung akıllı telefon pazarındaki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Orta ve üst segmentde cihazlar çıkaran firmanın bir süredir konuşulan yeni orta segment telefonu Galaxy C7 serisi hakkında sızıntılar internette yayılmaya başladı. Samsung Galaxy C7 serisi ile ilgili birçok bilgi yayınlanmaya başlandı.

Belirtilenlere göre Galaxy C7, orta segment cihazlar arasında en önde gelenler arasında olacak. SM-C7000 model numarasına sahip olan cihaz işlemci tarafında gücünü Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden alıyor. GPU yani grafik işlemci tarafında Adreno 506 barındıran cihaz oldukça performanslı olacak gibi görülüyor. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan Galaxy C’de 4 GB RAM bulunuyor.

Cihazda 32 GB dahili hafıza bulunmasına rağmenmicroSD kart desteği ile birlikte bunu arttırabilmeniz mümkün. Kamera tarafında da oldukça başarılı olan cihazda 16 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera bulunuyor. Ayrıca cihazda son dönemde görmeye alıştığımız parmak izi okuyucuda bulunuyor. Android 6.0.1 işletim sistemi ile birlikte gelecek olan cihaz ile ilgili şimdilik bilinenler bu şekilde. Cihazın tasarımı ile ilgili bilgilerinde yakında yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz