Samsung Galaxy A3 ve A5 Resmiyet Kazandı

Samsung Galaxy A3 ve A5 Resmiyet Kazandı

Samsung hakkında sayısız sızıntılar A serisi telefonlarda yoğunlaştı ve Koreli şirket nihayet resmi yaptı. Samsung Galaxy A3 ve A5’in resmen Samsung Galaxy Alpha benzer bir tasarım taşıdığı açıklandı.

Ne yazık ki, serinin high-end modeli beklenen Galaxy A7 hakkında bir bilgi yok ancak önümüzdeki haftalarda satışa çıkarılabilir.

Galaxy A5 ve A3 bir güzel hazırlanmış tam bir metal gövdeye sahip, ince tasarımı, üstün donanımı ve mümkün olan en iyi sosyal medya deneyimi sunmak için geliyor.  JK Shin, CEO ve BT Head & Samsung Electronics Mobil Haberleşme bu cihazlar genç ve trend bilincine sahip tüketiciler için gelişmiş Galaxy deneyimini daha erişilebilir hale getiriyor dedi.

Her iki cihaz metal bir tasarıma sahip ve son derece incedir. Samsung Galaxy A3 sadece 6.9 mm ve A5 sadece 6.7 mm kalınlığında. Hem de cihazlar 4G LTE bağlantısı ile birlikte geliyor ve dört çekirdekli 1.2GHz Snapdragon işlemci tarafından güçlendiriliyor. Samsung Galaxy A5 720 piksel, 2GB RAM, ve 64GB microSD kart desteği ile dahili depolama 16GB ile 1280 çözünürlük, 5-inç HD ekrana sahip. Diğer özellikleri 13MP birincil kamera, 5MP ön kamera ve  2300 mAh pil içermesidir. Ayrıca Android Kitkat 4.4.4 ile A5 çalışıyor.

Galaxy A3’e gelince, fotoğraflar ve videolar için 8MP birincil kamera, 2MP ön kamera genişletilebilir 16GB depolama, 1GB RAM içeriyor. 4,5-inç QHD ekran özellikleri ve Android işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 ile A3 gelecek.

Kaynak: Samsung

Samsung Galaxy A3 ve A5 Resmiyet Kazandı
Samsung Galaxy A3 ve A5 Resmiyet Kazandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz