Samsung Galaxy A-700 Kendini Gösterdi

Samsung’un metal kasaya sahip olacağını düşündüğümüz cihaz A serisinin en güçlü üyesi olan A -700 veya başka bir isimle A7 modeli sonunda ortaya çıktı.

Metal kasayla birlikte geleceği düşünülen A serisi akıllı telefonlardan en merak edilenler arasında yer alan A-700 sonunda kendini gösterdi. Daha önce de A-500 ve A-300’e çeşitli sızıntılar bulunmuştu. A-700 hakkında sızdırılan belgeler ya da görseller bulunmuyordu. Fakat artık bir takım değişiklikler oldu.

Hindistan’a kargolanan akıllı telefonun kargo bilgileri Zauba’da yer aldı. Orada gösterilen bilgilere göre akıllı cihaz 20 Eylül’de büyük ihtimalle tüm testlerinin yapılması amacıyla Güney Kore’den Hindistan’a postalandı.

Arka kapağı, sim kart tepsisi, bataryası gibi farklı farklı donanımlarını ayrı ayrı kayıt altına alan A-700, Galaxy Note 4 gibi ya da Galaxy Alpha gibi metal çerçeveye sahip olacak ve plastik çıkartılabilen arka kapak şeklinde üretileceğini önceden söylememiz mümkün.

Akıllı telefon teknik özellikleri hakkında pek de bilgiye sahip değiliz ama orta sınıfta konumlandırılacağına kesin gözüyle bakıyoruz. İddialara göre Qualcomm’dan 64 Bit desteğe sahip olan Snapdragon 400 işlemcisi kullanılan A -700, 5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlükte bir ekrana sahip olacak.

Aslında bu modeli Alpha’nın bir alt modeli olarak düşünebiliriz. Akıllı telefon tasarım açısından da Galaxy Alpha’ya benzeyecek. Samsung’un A serisinin yeni cihazı bakalım nasıl karşılanacak.

Kaynak: galaxy- droid.ru

Samsung Galaxy A-700 Kendini Gösterdi
Samsung Galaxy A-700 Kendini Gösterdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz