Samsung'un uygulaması olan S Health 19 nisan itibari ile Google Play Store'da yerini aldı. Bu uygulama Samsung'un üst düzey Akıllı Telefonlar ile birlikte geliyor, ama şimdi google play store'da Bu ADRESTE bulabilirsiniz.

Samsung’un uygulaması olan S Health 19 nisan itibari ile Google Play Store’da yerini aldı. Bu uygulama Samsung’un üst düzey Akıllı Telefonlar ile birlikte geliyor, ama şimdi google play store’da Bu ADRESTE bulabilirsiniz.

Samsung‘un sağlık uygulaması S Health Google Play store’da. Samsung‘un sadece üst düzey Akıllı Telefonları ile birlikte yüklü olarak gelen S Health uygulaması 19 nisan itibari ile Google Playstore‘da indirilebilir hale geldi.

Oldukça şık ve kullanışlı bir arayüze sahip olan S Health uygulaması ile sağlık, spor, beslenme, egzersiz gibi aktivitelerinizi kontrol edebilir ve sağlığınızı kontrol altına tutabilirsiniz.

Bunun bir benzerini geçtiğimiz aylarda HTC ve Sony‘de en üst düzey telefonlarının uygulamalarını Google Play store‘da paylaşmıştı. S Health uygulaması şuan sadece Android 5.0 Lollipop işletim sistemi kurulu olan modellere kurabiliyorsunuz.

Haberin Kaynağı: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz