Razer  Abyssus Oyun Mausesi  Özellikleri

Oyun piyasasında bilgisayar oyunlarının baş yardımcısı mause olup bazı oyunların vazgeçilmesi imkansız aracıdır. PC oyunlarının yapıldığı ve tasarlandığı anda ilk düşünülen şey oynanabilirliğidir. Ayrıca eleştirmenler tarafından nasıl grafikler ya da konu akışı konuşuluyorsa aynı düzeyde oynanabilirlik kavramının da önemi çok büyüktür.

Oyun piyasasında sıralama yapılır ise ilk üç ana başlıktan bir tanesi olan oyun oynanabilirliği kavramının üst düzeyde olabilmesi ve oynayan kişiye kolaylık sağlayabilmesi için karakteri yada bir aracın kontrolünü sağlayacağınız mauseler ayrı bir önem taşımaktadır.  Bu durumun farkında olan oyun bağımlıları oyunlarını daha kolay ve rahat oynayabilmek için sadece oyun için tasarlanmış mauseleri kullanırlar. Bu sayede iddialı oldukları oyun sınıflarında diğer rakiplerine göre daha avantajlı konuma yükselirler. Bu durumun farkında olan oyun bağımlıları oyunlarını daha kolay ve rahat oynayabilmek için sadece oyun için tasarlanmış mauseleri kullanırlar. Bu sayede iddialı oldukları oyun sınıflarında diğer rakiplerine göre daha avantajlı konuma yükselirler. Bu tür mauseleri üretmek için kurulmuş firmalar arasında olan Razer firması oyunculardan aldığı destek ve geri bildirimlerle yeni masue tasarımını kullanıcılarına sundu.

Çok karmaşık bir yapıya sahip olmayan Razer Abyssus ürününde  iki adet tıklama düğmesi ve bunların arasında kaydırmaya yardımcı tekerlek bulunmakta. Sağ el veya sol elde kullanabilecek şekilde tasarlanmış olan bu ürün ayrıca elin yapısına uygun olarak üretilmiştir.

 

Razer  Abyssus Oyun Mausesi  Özellikleri
Razer  Abyssus Oyun Mausesi  Özellikleri

Kaynak: stop4game

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz