Poieo3D 3D Yazıcı Kickstarters’da Hit Oldu

Poieo3D 3D Yazıcı Kickstarters’da Hit Oldu

Yeni bir 3D yazıcı ailesi için Poieo3D yazıcı pazarlanıyor. Poieo3D’yi Kickstarter başlattı.

Poieo3D üretiminde içine konseptinden sıçrama yapmak adına yardımcı olmak için kendi 49 günlük bir kampanya ile 100.000 dolar gelir elde etmeyi bekliyor. 3D yazıcı özellikle kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır ve ofis, ev veya okul için bir masaüstü çözümü adına mükemmel bir küçük ayak izine sahiptir.

Poieo3D Yazıcı, sadece bir çocuk oyuncağı değildir. Bu ayrımcılık alıcı için gelişmiş yeteneklere sahip son derece hassas bir makinedir. Evinizin etrafında kişiselleştirilmiş bir telefonunuz için tutucu, çocuğunuzun profili için 3D hatıra, onarım şeyler yapmak için işinize yarayabilir. Model uçak için parça yapmak ya da GoPro kamera için bir tutucu yazdırmak ya da benzersiz ve özel pişirme süslemeleri ve veya çerez kesiciler yazdırmak için uygun olabilir. Eşsiz bir tatil hediyesi ve süslemeler yapmak çok keyifli olacak. Bu ihtimaller sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıdır.

Poieo3D Yazıcı ince tabakalar halinde bir 3D görüntü dosyası dilimler ve fiziksel plastikten bir seferde bir katman yazdırarak kurar. Onun şeklini oluşturmak için doğru sırayla tek tek dilimler gerekir. Birbiri üstüne birini yerleştirerek bir somun ekmek yapıyoruz gibi düşünün. Her dilim detaylı yakalanır, bu yüzden çok ince bir kağıt parçası olarak incelenir.

Kaynak: kickstarter

Poieo3D 3D Yazıcı Kickstarters’da Hit Oldu
Poieo3D 3D Yazıcı Kickstarters’da Hit Oldu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz