PlayStation Portable oyun için PPSSPP emülatörü birkaç yıldır geliştiriliyor ama Google Play Store üzerinden Android cihazlar için 1.0 sürümüne sahip yazılım bu hafta yayınlandı.

Android Playstation emülatörü reklamları dahil ücretsiz bir sürüm olarak ya da reklam istemeyenler için 5,99 $ için satın alınabilir PPSSPP Altın sürümü olarak kullanıma sunuluyor. Bu harika yeni Android PlayStation emülatörü uygulaması PPSSPPi orijinal PlayStation Portable oyunları sunuyor, yeni PlayStation Vita için destek sunmuyor ve yazılımda oynamanın mümkün olabilmesi için ISO / CSO oyun dosyaları vermeniz gerekiyor.

PPSSPP HD ekranları için klavye kontrolü, dış denetleyiciler ve tilt fonksiyonları nispeten uğraştırmadan kurulum için haritalama sağlıyor ve bunun yanı sıra upscaling destekliyor. Daha fazla bilgi için Google Play Store‘da emülatöre göz atabilirsiniz.

Yaratıcıları, ekstra özellikleri ile yüksek çözünürlüklü, Android cihazınızda PSP oyunları oynayın! PPSSPP Android için en iyi, özgün ve tek PSP emülatörüdür. Bu oyunlar çalışır, ama cihazınızın gücüne bağlı olarak tam hızda çalışmayabilir. Bu nedenle cihazınızın performansı da önemlidir demiştir.

 

PlayStation Portable PPSSPP Emulator İster Misiniz?
PlayStation Portable PPSSPP Emulator İster Misiniz?

Gerçek PSP oyunları dökümü ve .ISO veya .CSO dosyaları haline getirmek ya da sadece online homebrew oyun oynamak için SD kart / USB depolama / PSP / GAME ‘i seçin.

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz