PlayStation 4 İçin Paperbound Lansmanı!

PlayStation 4 sahiplerine iyi bir haber var! Yakında oyunculara çılgın bir yeni kavga tarzı oyun sunacak Paperbound, PS4 üzerinde başlatılacak.

PS4 Paperbound oyunu sihirli toz hayata hikaye kitabı karakterinden oluşturuldu. Çoklu oyuncu kavgacı şeklinde bir oyun oldu. Onlar, kendi ihtiyaçları için yerçekimine karşı koymalı.

PS4 için Paperbound 11 orijinal kitap sayfalarından karakterler çıkarıldı ve artı oynanabilir minyatür karakter oluşturuldu. 5 kitap arasında 18 seviye ve dört farklı oyun modları var. Hem de ücretsiz olan takım çeşitleri sunuyor. Dan Holbert Tasarımcı ve yeni Paperbound PlayStation 4 oyun Programcısı açıklıyor:

-Paperbound için ben hızlı bir şey yaratmak istedim, ama o bir derinliğe sahiptir. Üç silah refleksleri ve strateji ile hızlı olmanızı gerektiren çeşitli şekillerde etkileşim sağlar. Yakın dövüş saldırısı hızlı ve ölümcüldür. Hassas uzun menzilli saldırılar için makas atabilirsiniz. Mürekkep bomba aynı anda birden fazla rakibi ortadan kaldırır, size yapılanı önlemek için beceri gerektiren daha gelişmiş bir silahtır.-

Sık sık bilinen bir oyun çünkü Paperbound ile Bros Smash karşılaştırılır ve diğer oyunlarla oynanabilir karakter özelliği nedeniyle iyi bilinir. Ancak TowerFall veya Samuray Gunn’a aşinaysanız mükemmel oyunların 8-bitlik estetiğe sahip olduğunu bilirisiniz.

 

PlayStation 4 İçin Paperbound Lansmanı!
PlayStation 4 İçin Paperbound Lansmanı!

Paperbound elle çizilmiş ortamlarda yerçekimi özgürlük ve arenalarda çeşitli 360 derecelik oyun yönüne izin verir.

Kaynak: PS

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz