Pixelmator 3.3 İçin OS X Yosemite Çıkacak

Pixelmator 3.3 İçin OS X Yosemite Çıkacak

Pixelmator şirketi Pixelmator 3.3 şeklinde, Mac için popüler Photoshop için alternatif yeni bir sürümü ortaya çıkaracak. Uygulama son sürümü OS X Yosemite için optimize edilmiş olacak.

Pixelmator 3.3 OS X Yosemite esinlenerek yeni bir tasarım olmuştu ve aynı zamanda süreklilik ve elden çıkma gibi Yosemite’de bir dizi özellik desteği ile birlikte gelecek.

Biz yepyeni bir görünüm ve his ile bu müthiş Pixelmator güncelleme getirmek için çok heyecanlıyız diyen Pixelmator Ekibinden Saulius Dailide. Yeniden tasarlanmış arayüzü sayesinde, tam OS X Yosemite ve iPad desteği için Pixelmator, Pixelmator hayranları şimdi tam da Mac’ler ve iPad’ler üzerinde kesintisiz görüntü düzenleme tadını çıkarabilecek diyerek sevincini bildirdi.

Mac App Store’dan uygulama mevcut kullanıcılar için ücretsiz indirilebilecek diğerleri ise uygulama için 29,99 dolar ödeyip kullanabilecek. Pixelmator 3.3 kullanılabilir en iyi sürümlerden biri olacak. Sizinde photoshop programına iş ya da kişisel kullanım için ihtiyacınız varsa bu sürüm oldukça ihtiyacınıza yarayacaktır.

Kaynak: pixelmator

Pixelmator 3.3 İçin OS X Yosemite Çıkacak
Pixelmator 3.3 İçin OS X Yosemite Çıkacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz