Pi-Top Raspberry Pi 3D Baskılı Laptop

Pi-Top Raspberry Pi 3D Baskılı Laptop

Raspberry Pi tutkunları, Pi-Top Raspberry Pi 3D ile basılmış dizüstü bilgisayar projesi ile ilgilenler şimdi 80.000 dolar yükseltme amacı ile IndieGoGo kalabalık fonlama sitesinde üzerinde başlatıldı. Bu cihazın ne olduğunu öğrenmek ilginizi çekebilir,.

Pi-Top müthiş Raspberry Pi mini PC’nin dayalı bir dizüstü kiti ve bir 13.3 inç HD ekran ile komple kendi dizüstü oluşturmak için gereken her şeyi size sunar.

Aynı zamanda 3D ile kendi Raspberry Pi laptop yazdırmak için 3D özellik sağlayacak teknik çizimleri basılı olarak alacak ve destekçisi olarak enjeksiyon kalıplı dış kılıf olarak da yer almış. 5 “x 5” veya daha büyük boyutta ölçen bir baskı yatağı bulunuyor. Şu anda herhangi bir masaüstü 3D yazıcıdan ortaya çıkabilir. Yaratıcıları Pi-Top donanım oluşturma bilginizi genişletmek için bir platform sağlıyor. Eğer gelecekte kendi projeleri için bir araç olarak Pi-Top kullanabilirsiniz. Böylece kiti ve onun bileşenlerini hatta işlevselliğinin 3D aracılığıyla almış olursunuz.

Pi-Top ne kadar gerçek donanım oluşturmak için insanları öğretimine yöneltse de çevrimiçi ve entegre ders planları ve elektronik Baskılı Devre Kurulları oluşturmak gerekiyor. Ayrıca 3D baskı nesnelerinin nasıl oluştuğunu size öğretmek istiyor.

Eğer günün birinde Pi-Top oluşturulacaksa bu pi-Top bir enjeksiyon kalıplı çantası ile gelecek. Kendi Pi-Top’ınızı iyi yazdırabilirsiniz böylece her kit aynı zamanda 3D baskı dosyaları ile geliş olur.

Kaynak: indiegogo

Pi-Top Raspberry Pi 3D Baskılı Laptop
Pi-Top Raspberry Pi 3D Baskılı Laptop

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz