Phorm Tactile Dokunmatik iPad Klavye Çok Farklı

Tablette donanıma ek bir parça taşımak istemiyorsanız dokunmatik fiziksel klavye tercih edebilirsiniz. iPad kullanıcıları Phorm adlı yeni dokunsal dokunmatik klavye ilginizi çekebilir.

Phorm dokunmatik ve tamamen düz halde olan ekranda klavye gerekli olduğunda yükseltmek için tasarlanmıştır ve tranparandır.

Parmaklarınızla Klavyeye dokunmak isterseniz Phorm size yeter.  Daha verimli yazmanız için ekrana doğrudan fiziksel tuş yerleri sağlar. Kullanılan bu yeni ve yenilikçi dokunmatik iPad klavyesini her alanda işe yarayacaktır.

Geçerli klavye Kaliforniya merkezlidir. Tactus Teknoloji tarafından yaklaşık üç yıl önce açıldı ve ilk kez prototip üzerine inşa edildi.

Ekran için basık düğmeleri tamamen pürüzsüz hale getiren Phorm klavye 99 dolar fiyatlıdır. Apple iPad mini gibi tüm sürümlerde kullanılabilir. Yaratıcıları daha fazla bilgi için şunları söylemiştir.

 

Phorm Tactile Dokunmatik iPad Klavye Çok Farklı
Phorm Tactile Dokunmatik iPad Klavye Çok Farklı

-Phorm taşınabilirlikten ödün vermeden cihazınızda yazma deneyimini yükseltmek için izin verir. Parmak Kılavuzları yazdığınızı doğru hedeflerde oluşturur ve böylece harfleri hissetmek için izin verir. Yakından bile bakmadan akıcı yazmanıza olanak sağlar.

Kaynak: Gizmag, Phorm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz