Oyun tutkunlarının yakından bildiği bir futbol oyunu serisi PES, bir süre önce oyun dünyasındaki en büyük rakibi bir başka futbol serisi oyunu olan Fifa‘nın gerisinde kalmıştı. Özellikle oyun motoru, yapay zeka ve gerçekçilik anlamında bir hayli eksiği bulunan oyun, bu açığı oyuncuların gerçeğe benzemesi için uğraşarak kapatmaya çalışmıştı. Bu bağlamda bir atılıma ihtiyacı olan Konami, serinin yeni oyunu olacak olan Pes 2016 için yeni bir açıklama yaptı.

Açıklama oyunun demo sürümünün ne zaman çıkacağı hakkındaki spekülasyonları sonlandırmış oldu. Yapılan resmi açıklamaya göre oyunun demo sürümü, 13 Ağustos 2015 tarihinde PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek. Ancak PC platformu için herhangi bir açıklamaya yer verilmedi.

Oyunun demo versiyonu ile ilgili de fazla detay verilmekten kaçınılmış. Zira hangi modların ve takımların yer alacağı ile ilgili en ufak bir detay bulunmuyor. İlerleyen günlerde PES 2016’nın adından daha çok bahsedeceğimiz ise su götürmez bir gerçek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz