Birkaç gün önce siz takipçilerimize Çin‘in en büyük sosyal medya hesaplarından birisi olan Weibo‘da PepsiCo China hesabının yaptığı ilginç paylaşımı ulaştırmıştık. Buradan haberimize ulaşabilirsiniz. Bu paylaşım adete yıllardır ürettiği soğuk içecekler ile hayatımızda olan Pepsi’nin akıllı telefon üretimi işine girişeceğini ima ediyordu. Nitekim bu paylaşım resmi ağızlar tarafından da dile getirildi ve doğrulandı.

Yani yakın bir dönemde teknomarketlerde Pepsi marka akıllı telefon modellerini görebiliriz. Ancak üretimin Pepsi tarafından yapılacağını söylemek doğru olmaz. Zira firma Çin’de bulunan bir başka üretici firma ile anlaşacak ve bu firmaya Pepsi lisansı taşıyan bir akıllı telefon ürettirecek.

Ayrıca üretilecek olan telefonun sadece Çin sınırları içerisinde satışa sunulabileceği de gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki dönemde teknoloji ve mobil cihazlar dünyasını bu konunun bir hayli ilgilendireceği açık.

1 Yorum

  1. Heeeeehh bir sen eksiktin Pepsi, gel gel zaten akıllı telefon sektörü yeterince şişmedi bir de sen üret bakalım nasıl bir şey yapacaksın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz