OnePlus ekibi OnePlus One akıllı telefon için yeni Android ROM üzerinde çalışıyor. OnePlus OxygenOS olarak anılan ROM gelecek ay açıklanacak.

OxygenOS 12 Şubat tarihinde şirket tarafından önizlemesi ile işletim sistemini duyurdu ve adı OnePlus kullanıcıları tarafından seçildi.

Birçoğunuz bildiğiniz gibi, yakın gelecekte kendi ROM’umuzu başlatılıyoruz. Bu ROM biz ve bizim hayranlarımız için ne anlama geldiğini düşünmek adına çok zaman geçirdim. Yaptığımız her şey gibi, gerçek hedefi kendimizi kullanmak için, herkes için büyük bir teknolojiyi daha erişilebilir hale getirmek istedik. Ürün yapmak için ürün yapmayı fark ettik ve yeni ROM ile açık özelleştirilebilir ve ve gereksiz özellikleri ücretsiz yazılım ile sunacağız diyen OnePlus One ekibi OnePlus One’ı dizayn ederken cesur, güçlü ve ileri düzeyde bir deneyim sunan bir akıllı telefon yaratarak, silbaştan hayata başladık dedi.

 

OnePlus OxygenOS ROM Açıklaması Yaptı
OnePlus OxygenOS ROM Açıklaması Yaptı

ROM ile ne yapmayı planladıklarından tam olarak bahsetmeyen ekip en kısa sürede yeni OnePlus Oxygen OS hakkında daha fazla ayrıntı açıklayacağını söyledi. Gelecek ay önizleme olarak çıkacak olan ROM için çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi de henüz yayınlamadı.

Kaynak: OnePlus

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz