Office iCloud Depolama Artık Kullanılabilir

Bu hafta, Microsoft Apple’ın iCloud depolama hizmetindeki Office belgelerini kurtarmak için Apple akıllı telefon ve tablet cihazları kullanıcılara uygulamalar sağlayacağını açıklamıştı. iOS Office paketi için yeni bir güncelleme alıyor.

Sayfalar ve Sayılar gibi Apple’ın alternatif uygulamalar ile bunları açmak için yetenek sağlayacak olan Mac ve iOS sistemleri arasında belgelere erişimin sunulacak.

OneDrive bulut depolama yerine bulut depolama hizmeti için Microsoft tarafından sürpriz güncelleme getirildi. Microsoft uygulamaları sadece kendi kullanımı içindi. Windows işletim sistemleri yerine daha bir alana yayılmıştı. Ancak kendi Office paketini yardım etmek için yeni bir özellik getirdi.

Yeni Office iCloud Apple’ın iOS 8 mobil işletim sistemini çalıştıran cihazlarda kullanılabilecek ve iCloud belgelerinizi açmak, düzenlemek ve kaydetmenize izin verecek.

Yeni MS Office iOS uygulaması güncelleme diğer çevrimiçi depolama hizmetleri kaydetmek için kullanıcılara yeteneği sağlayacak ve hata düzeltmeleri, performans geliştirmeleri gibi çeşitli özellikler içerecek. Daha fazla bilgi için ücretsiz son Office Suite uygulamaları indirebilirsiniz. Apple iTunes App Store üzerinden uygulama indirilebilir.

 

Office iCloud Depolama Artık Kullanılabilir
Office iCloud Depolama Artık Kullanılabilir

Şimdi Word belgeleri tabletinizde ve telefonda her zamankinden daha iyi görünecek. Eğer belge düzenlemek veya oluşturmak isterseniz tam olarak PC, Mac, tablet ve telefon arasında etkileşim sağlayabilirsiniz. Word, Office görünüme için sezgisel dokunmatik deneyimi ile birlikte farkı hissedeceksiniz. Anahtar Kelime deneyimi, görüntü oluşturma ve düzenleme belgeleri de dahil olmak üzere ücretsiz bir uygulama olacak. Ayrıca Office 365 aboneliği olanlar Kelime deneyimi kilidini açabilir.

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz