Oculus VR 1 Milyon Dolarlık Ödül Veriyor!

Oculus VR aslında bir Kickstarter kampanyası olarak başlatıldı ve daha sonra 2 milyar dolarlık bir pazarlık fiyatı ile Facebook tarafından destek alınca müthiş sanal gerçeklik kulaklık ortaya çıktı.

Bu ay sanal gerçeklik oyunu geliştirme ve sanal gerçeklik deneyimleri ve uygulamalar arasında bölünmüş olarak 1 milyon dolar ödül havuzu sunuldu ve geliştiriciler için yeni olan bu yarışmayı duyurdu.

Şanslı geliştirici net veya platin uygulaması ya da deneyim ile 100.000 $ para ödülü sunarken 200.000 $ takım olacak kişilere verilecek. Gear VR Innovator Edition için bir platin oyun geliştirmek için birincilik ödülü konuldu. Oculus VR açıklıyor.

-Oculus ‘Mobile VR Jam 2015’e Hoş geldiniz! Bu Gear VR Innovator Edition için en iyi yeni oyunlar, uygulamalar ve deneyimler oluşturmak için zamanınız olacak. VR oyunlar için ve VR deneyimleri ve uygulamalar için tam 1.000.000 $ toplam ödül havuzunda yer alacak ve en iyi deneyim ve oyun yapanlar arasında bölünecektir.-

Mobile VR Jam yenilikçi VR-spesifik etkileşimler kullanımları ve ileri orta itmek için nakit ödüller koydu. Diğer tutkulu VR öncüleri ile işbirliği içinde yeni deneyimlerde çığır açacak inşa yapmak istiyor ve bu iyi bir para kazanmak için büyük bir fırsat olacak.

Yani, hayal gücünüz ve birazda oyun yapma yeteneğiniz varsa ne yapabileceğini dünyaya gösterebilirsiniz.

 

Oculus VR 1 Milyon Dolarlık Ödül Veriyor!
Oculus VR 1 Milyon Dolarlık Ödül Veriyor!

Yeni Gear VR Innovator Sürümü rekabeti hakkında daha fazla bilgi ve kayıt olmak için Oculus VR web sitesine başvurun.

Kaynak: OVR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz