Oculus Rift Pokemon Demosunu Çıkardı

YouTube kullanıcı Misterbunbun Pokemon oynarken müthiş Oculus Rift kullanarak keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yeni bir projenin nasıl olduğunu da bir video ile yayınladı.

Pokemon demosu aslında oyuncuların pikap Pokeball için ellerini kullanmak için kullanılıyor.

Gösterinin jest kontrolü yönü hem hareket kontrolü ve Ses Saldırı için kullanılan Leap Motion jest kontrolü tarafından işlenir. Oyuncular etkinleştirilmesi kendi pokemonun eylemlerini yönlendirmek için kendi sesini kullanıyor.

 YouTube kullanıcı Misterbunbun son VR projesi Pokemon VR! Her zaman hayal gibi Oculus Rift DK2, Atılım Hareket ve Ses Saldırı kullanma ile Pokemon oynayabilirsiniz. Kepçe ve elinizle pokeballs atmak. Komutları bağırmak için Pikachuya bakın.

Sanal Gerçeklik Pokemon kısa oynanabilir demosu güvenilir Pikachuyu kullanarak vahşi pokemonlara yenilgi sağlar. Pick up ve pokebaldan sonra vahşi pokemona saldırmak için Pikachu komutu verilir. Sonra yakalamak için boş pokeball atılır.

Pokemon sanal gerçeklik gösteri ve Tipatat web üzerinden Oculus Rift sanal gerçeklik kulaklık ile kullanmak için oyun indiriliyor.

Oculus Rift Pokemon Demosunu Çıkardı
Oculus Rift Pokemon Demosunu Çıkardı

Kaynak: Kotaku

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz