NVIDIA Büyük Olay Peşinde

Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda bu yenilikçi ürünlerin birçoğunu göreceğiz. Büyük etkinlikte gün ışığını görmek için bekleyen çok sayıda ürün var.

Nvida 4 Ocak için planlanan bir basın toplantısı var ve bir kaç gün Las Vegas resmen başladı. Büyük olayda şirket onların basın toplantısında stream olacağını duyurdu.

Olay bu kadarla ima edildi ve şirketin blogundan emin olundu. 20:00  saatlerinde  Pazar günü yapılacak etkinliği bekliyoruz.

Son bölüm ortaya koyacaklarını söyleyen şirket hakkında nvidia.com/ces2015 de CES gelen tüm haberleri takip edebilme imkanı sunuyor. Blogda 08:00’den itibaren açılış konuşmasını Pazar günü izleyebilirsiniz. Şimdi ama o sayfaya bakabilirsiniz ama saatinde orada olursanız canlı izleyebilirsiniz.

NVIDIA şirket büyük olay başlatmayı planlıyor ne herhangi bir ipucu vermediler, ama onlar geçmişte kendi CES konferansında birçok önemli ürünler ortaya koymuştu. Şirket geçen yıl Tegra K1 işlemci tanıttı ve bizi de bu yıl büyük bir ürünü bekliyor olabilir. Biz büyük olay hakkında  son gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.

 

NVIDIA Büyük Olay Peşinde
NVIDIA Büyük Olay Peşinde

Kaynak: NVIDIA, Android Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz