Nintendo Game Boy Emulator Patent Keşfi

Nintendo aslında bir Nintendo Game Boy Emulator için yeni bir patent olarak gelecekte diğer platformlara da bazı oyunlar ortaya çıkarmış gibi görünüyor.

El Video Oyunu Platformu öykünmesi olarak Nintendo Gameboy Emulator için dosyalama görünüşte ABD Patent Ofisi ile bu yılın Haziran ayında açılmıştı ve tarif edilmiş dosyalama 27 Kasım’da ortaya çıkarılmıştı.

Böyle OYUN BOY.RTM gibi bir taşınabilir video oyun platformu taklit için bir yazılım emülatör yapıldı. GAME BOY COLOR.RTM. ya da GAME BOY ADVANCE.RTM olan düşük yetenekli hedef platform üzerinde mesela havayolu veya tren kullanımı için bir koltuk-arka ekranı, kişisel dijital asistan, bir cep telefonu gibi yerlerde yüksek kaliteli grafikler sunmak ve bu neredeyse oyun oynarken çoğaltan ses özellikleri ve optimizasyonlar için platform deneyimi oluşturmak.

Oyun yerli platformda ortaya bazı örnek özellikler bit BLITing, grafik karakter yeniden biçimlendirme, sıralı devlet makinesini kullanarak bir yerel platform likit kristal ekran denetleyicisi modelleme ve çerçeve ekran güncellemeleri seçici kullanımını içerir.

Yani diğer platformlarda kendi Game Boy oyunlarını getirmek için planlar yapılabilir. Nintendo gibi gelecekte muhtemelen oyunları daha kullanılabilir yapacak.

Nintendo Game Boy Emulator Patent Keşfi
Nintendo Game Boy Emulator Patent Keşfi

Kaynak: NeoGaf

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz