NFL Beats Kulaklık Kullanımını Oyunculara Yasakladı

NFL Beats Kulaklık Kullanımını Oyunculara Yasakladı

Bu yaz olacak Dünya Kupası, oyuncularının Beats Kulaklık giymesi yasaklandı. Ayrıca kamera ve oyunlarda yasaklandı. Çünkü Sony ana sponsoru olduğu gibi bu Fifa tarafından da bu yapılmıştı.

Şimdi NFL, Beats kulaklık giyen oyuncular yasaklanmaya karar verildi ve bunun nedeni ise Bose’un NFL’nin sponsoru olmasından kaynaklı olması.

Beats Kulaklık spor yıldızları ile çok popüler oldu ve bu nedenle Beats pazarda çok iyi bir reklam yapmış oldu. Bu büyük işi yıldız oyuncuların kulaklığını takması ile başardı.

Şimdi Apple ait olan Beats Audio, yasağı ile ilgili bir bildiri yayınladı ve şirket son birkaç yılda sporcular maç öncesi ritüel bir parçası olarak onların DNA’sına Beats yazdım dedi. Müzik bir sporcunun odaklama ve zihinsel hazırlık üzerinde önemli olduğu söylendi ve müziğin olumlu etkisi ekipmanın herhangi bir diğer parçası olarak performans kadar önemli hale geldiğini de açıkladı.

Karşılaştırma yapılırsa Beats kulaklıklar son derece popüler ve ABD’de tüm kulaklık satışlarının yüzde 60’ından fazlasını oluşturan bir satışa sahip. Bose kulaklıklar, yaklaşık yüzde 22 ve Sony’nin kulaklıkları ise sadece yüzde 2 düzeyinde bir oranda yer alıyor.

Ücretsiz tanıtım gibi bir duruma yol açacak olan bu son yasakla birlikte muhtemelen Beats kulaklıkları çok daha popüler hale getirecek. Yani tekrardan iyi bir pazarlama olanağı Beats için doğmuş oldu.

Kaynak: tuaw.com

NFL Beats Kulaklık Kullanımını Oyunculara Yasakladı
NFL Beats Kulaklık Kullanımını Oyunculara Yasakladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz