Nest Termostat Google Ses Entegrasyonu Aldı

Nest Termostat şimdi Google tarafından kontrol edilebilir ve artık akıllı telefonla kullanmak ve Google Now sesli komutları kullanarak Nest cihazını kontrol etmek mümkün olacak.

Sesinizi cihazı yönetmek için kullanabilirsiniz. Google Now iOS ve Android cihazların ikisini de destekler ve Nest Termostat kontrolü sesli komut özelliği ile sıcaklık değiştirme komutlarını algılar.

Google ve Nest ile evinizin içinde sıcaklığı değiştirmek için artık daha kolay. Telefon, tablet veya bilgisayar aracılığıyla da Nest Termostat sıcaklığı ayarlamak için Google’a sorabilirsiniz. Başlamak için, sadece Google uygulamasını açın ve mikrofona dokunun ya da Ok Google deyin. Sonra mesela böyle 72 derece sıcaklığını ayarla deyin ve sıcaklık kendini ayarlasın.

Şimdi Google’ı kullanarak ve sesli komutlarınız ile elektronik cihazların birçoğunu yönetebilirsiniz. Nest Termostat kontrol etmek iPhone veya Android cihazınızda komutlarından gerçekeşir ayrıca tablet ve bilgisayarlar da kullanılabilir. Bu konu hakkında daha fazla bilgiyi works with nest Google kendi resmi sitesinden bulabilirsiniz.

 

Nest Termostat Google Ses Entegrasyonu Aldı
Nest Termostat Google Ses Entegrasyonu Aldı

Kaynak: Google

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz