Artık teknoloji sadece telefon ve bilgisayar gibi temel anlamda hayatımızda yer almıyor. Giyilebilir teknoloji dünyasında ki gelişmeler, saat gibi seçenekler ile de kısa süre içerisinde teknolojinin her açıdan hayatımızda olacağını bizlere gösteriyor. Motorola’da bu alanda ürettiği akıllı saati ile şimdiden varlığını giyilebilir teknoloji dünyasına dahil eden markalardan birisi oluyor.

Yuvarlak bir ekrana sahip olan Moto360, Android işletim sistemi ile çalışmakta olan akıllı bir saat. Bu saatin genel anlamda özelliklerini daha önce sizlerle paylaştık. Şimdi ise, bu cihaz ile ilgili yapılan gelişmelerden birini, batarya konusunda ki yeniliği anlatmak istiyoruz.

Bildiğiniz gibi bu tür cihazlar için batarya ve şarj önemli bir konu olmakta. Eğer batarya ve şarj kısa süre içerisinde biterse, gündelik yaşam içerisinde ki şarj sorunu ciddi aksaklıklara neden olmakta. Motorola’da bunu düşünmüş olacak ki batarya ömrü konusunda Moto360 için önemli yenilikler üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Normal olarakilk süreçte Moto360 için ortalama 1,5 günlük bir kullanım süresi söz konusu olmaktaydı. Yapılan yenileme sonucunda ise artık 2 hün hatta bazı kullanıcıların geri bildirimlerine göre 2,5 gün süre ile kullanmak mümkün durumda oluyor. Ayrıca batarya için yapılan yeniliklerin yanı sıra saat arayüzü konusunda da bazı yeniliklerin yapıldığı bilinmekte. Bu yenilikler sayesinde artık saatin kullanımı da çok daha rahat ve pratik olacak gibi görünüyor.

Henüz daha bu şekilde giyilebilir teknoloji ürünlerinin başında olmamız, kısa süre içerisinde Motorola’nın bu şekilde saati için yeni güncellemeler yapacağını bizlere düşündürmekte. Kısa süre içerisin de çok daha yeni özellikler ile Moto360’ın hayatımız içerisinde daha aktif bir şekilde yer alacağını düşünmekteyiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz