MiniDayZ Oyunu Bohemia Tarafından Yayınlandı

MiniDayZ Oyunu Bohemia Tarafından Yayınlandı

Hayranları için zombi kıyamet DayZ ortamını bir üst seviyeye çıkarmak ve daha iyi oynamak için ücretsiz oyununu yayınladı. Aslında başlangıçta Bohemia tarafından kabul edilmiş fan yapımı bir proje olarak ortaya çıktı ve MiniDayZ olarak adlandırılan bu yeni oyun sunuldu.

MiniDayZ oyununu oynamak internetten mümkün olacak. Tamamen yeni bir bakış açısıyla zombi-musallat Chernarus deneyimi için Bohemia hesabı üzerinden bir kayıt gereklidir.

Oyunda yiyecek ve su ve öğeleri silah ve yakın dövüş silahlarını temizlemek için yeteneğiniz olmalı. Oyunda ihtiyacınızdan çok sayıda mekanik üstünlüğü bulacaksınız.

Dayz SA, Bohemia Interactive tarafından eleştirel beğeni toplayan açık-dünya hayatta kalma korku MMO dayanarak yapıldı. MINIDAYZ bir sert post-apokaliptik manzara hayatta kalmak için mücadele gereken bir yer. 2d yukarıdan aşağıya singleplayer olarak tek bir oyuncuyla oynanan oyundur.

Gıda ve hayatta kalmak için gerekli malzemeleri arayacaksınız ve sürekli zombileri gözlemliyor olacaksınız. Gözlerinizi açık tutmak ve her zaman umutsuz durumlardan kurtulmak için uyanık olmalısınız. Yeni MiniDayZ oyun Bohemia web üzerinden erişim sağlanarak oynanabiliyor.

Kaynak: Reddit

MiniDayZ Oyunu Bohemia Tarafından Yayınlandı
MiniDayZ Oyunu Bohemia Tarafından Yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz