Minecraft Yapımcısı70 Milyon Dolara Ne Satın Aldı

Markus Notch Persson, şimdi Microsoft’un bir parçası olan popüler Minecraft ve Mojang arkasındaki adamdır. 70.000.000 $  küsür fiyat ile  en pahalı konağı satın alarak gayrimenkul piyasasında yeni bir rekora imza atmıştır.

Konak aslında 85.000.000 $ fiyatlı ve isteklilere Beyonce ve Jay-Z dahildi, fakat Persson konağı alma adımını attı ve  güçlü bir konak satın alındı.

Basın açıklamasında bunun Beverly Hill ev için ödenen en yüksek fiyat olduğu söylendi ve sadece altı gün kapalı işlemden sonra alındı.

Konak şeker odası, bir araba showroomu havuza açılan 54 metrelik kavisli cam kapı ile donatılmıştır. Sekiz yatak odası,  5,600 dolar her ve apartman büyüklüğünde dolaplar ile 15 banyosu bulunmaktadır.

Firmanın Sherman Oaks ofisinden, De Los Reyes Markus Pasifik Okyanusu’na şehirde o eve aşık olan şık, çağdaş tasarım ve muhteşem panoramik manzarası için satın alındığı söylendi. Evi de tamamen böyle büyük bir tarzda döşenmiş olması, onun için bir başka önemli satış noktası oldu.

Markus bu yılın başlarında Microsoft’a 2500000000 $ küsür fiyat için onun oyun şirketi Mojang, popüler Minecraft oyununu satmayı başardı ve genç yaşta milyarder olanlardan biri oldu.

 

Minecraft Yapımcısı70 Milyon Dolara Ne Satın Aldı
Minecraft Yapımcısı70 Milyon Dolara Ne Satın Aldı

Kaynak: AAroe

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz