Microsoft Windows Kinect Durduruldu

Microsoft, Windows için Kinect  ikinci sürümü kabulü ve gelişimini artırmak amacıyla 2015 yılında, Windows sensörü orijinal Kinect satış durdurma kararını duyurdu.

Şimdi başka sensörler peşine düşüldü. Redmond, Windows’un v2 teklifleri gelişmiş vücut izleme, tam 1080p HD video görüntüsü genişletilmiş bir alan sunuyor.

V2 bilgisayara doğru yolculuğumuzda sonraki aşamaya işaret ediyor. Yeni sensör geliştirilmiş gövde izleme, daha derin sadakat, tam 1080p yüksek çözünürlüklü video, yeni aktif kızılötesi yetenekleri ve genişletilmiş bakış alanı da dahil olmak üzere, yeni ve geliştirilmiş özellikler sağlıyor. Aynı şekilde, SDK 2.0, Windows Store’da Kinect özellikli uygulamaları oluşturmak ve yayımlamak yeteneği de bulunuyor.

Hala Windows için Kinect v1 kullanan kişiler için, Redmond daha mevcut stok yapmayacağız dedi. Çünkü, onlar ihtiyacı olanlara gelişmiş olanı satın almak için tavsiye etti.

Herkesin en kısa sürede son Kinect teknolojisini kucaklamasını umuyoruz, ama biraz kurumsal müşterilere orijinal sensör ve SDK taahhütleri var olduğunu anlıyoruz. Eğer onlardan biriyseniz ve Windows sensörler için orijinal Kinect önemli sayıda gerekiyorsa, en kısa sürede bizimle irtibata geçiniz. Mevcut stok dışarı satılıyor ama siparişlerini için elimizden geleni yapacağız ama sonra daha orijinal sensörler imal edilecektir diye kullanıcılara haber gönderildi.

Ancak, Microsoft muhtemelen sürece Xbox 360 satışı için olduğu gibi Xbox 360 için Kinect v1 satmaya devam edeceğini söyledi.

 

Microsoft Windows Kinect Durduruldu
Microsoft Windows Kinect Durduruldu

Kaynak: Techi News

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz