Microsof IE Başkanı 24 yıl Sonra Şirketi Neden Bıraktı

Dean Hachamovitch, uzun zamandır Internet Explorer şefi, 24 yıldır görev yaptıktan sonra Microsoft’tan ayrıldığını onaylamıştır.

Hachamovitch Ben bir değişiklik için gecikmiş değilim diyerek Perşembe günü GeekWire bir röportajda kendisinin gidişi açıkladı ve Şirket gerçekten çok değişti. Teknoloji ve hayatA farklı bir bakış noktası almak için iyi bir zaman dedi.

Hachamovitch son on Internet Explorer gelişimini denetlemekten sorumlu olmuştu. O Büro grubunun bir parçası olarak 1990 yılında Microsoft katıldı, ancak daha sonra kurumsal başkan yardımcısı oldu, genel müdür olarak 2003 yılında Internet Explorer grubuna geçti. Kasım 2013 yılında, Hachamovitch, Windows ekibinin yeniden oluşma sırasında baş veri bilimci olarak Microsoft’ta bulundu.

Onun ayrılmasından sonra, Hachamovitch diğer tam zamanlı yönetici pozisyonlarını almayacaktır. Bunun yerine LifeQ, bir danışman olarak, insan fizyolojik sistemlerin sayısal simülasyonları yapan bir şirkete katılacak.

Hachamovitch Windows çalışanlarından çıkan tek isim değil ama son isim. Daha önce de Windows mühendislik lideri Jon DeVaan dahil; , Windows pazarlama ve finans şefi, Tami Reller Windows ve Office yürütme, Antoine Leblond şirketten ayrılmıştı.

 

Microsof IE Başkanı 24 yıl Sonra Şirketi Neden Bıraktı
Microsof IE Başkanı 24 yıl Sonra Şirketi Neden Bıraktı

Kaynak: GeekWire

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz