Micromax Hindistan'da Siyanojen Yazılım ile Android Telefonlar Çıkardı

Micromax, Hindistan’ın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biridir. Aralık ayında Siyanojen yazılım ile Android telefonları satmaya başlayacak Yu Televentures adında yeni bir iştiraki tanıttı.

Siyanojen CyanogenMod, Google’ın Android Open Source projesine dayalı en popüler özel ROM’lar birinin çekirdek geliştiricileri tarafından kurulan, kar amacı gütmeyen bir şirkettir.

Yazılım Android yazılımını çalıştıran bir cihaz ile olsun isteniyorsa, çoğu anahtar özelliklerin içerir, ancak Siyanojen OS gelişmiş özelleştirme seçenekleri ve diğer tweakları sunmaktadır.

Micromax Google’ın Android bir girişimin parçası 105 dolar Micromax Tuval A1 gibi giriş seviyesi cihazlar dahil, kendi markası altında telefon sunmaya devam edecektir.

Haberler Yu marka özellikleri isteyen meraklılar ve ileri düzey kullanıcılar yönelik olacaktır. Cihazın kilidi bootloaderları belki açılabilir olacaktır.

Oppo N1 ve OnePlus bir Siyanojen yazılımı ile ilk telefonları oluşturur. Her ikisi de Çinli telefon üreticileri tarafından üretilen yüksek seviye cihazlardır. Micromax ve Yu henüz yaklaşan Siyanojen telefonları için fiyatlandırma duyurmadı.

Micromax Hindistan'da Siyanojen Yazılım ile Android Telefonlar Çıkardı
Micromax Hindistan’da Siyanojen Yazılım ile Android Telefonlar Çıkardı

Kaynak: Micromax

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz