Meizu PRO 5 Ubuntu Edition’ın tanıtımı gerçekleşti.Meizu’nun yeni amiral gemisine ait bütün teknik detaylar gerçekleştirilen bu tanıtımda belli oldu. İşte Meizu’nun yeni canavarının özellikleri.

Çinin akıllı telefon üreticisi Meizu ile Canonical arasındaki işbirliği sonucu yeni bir Ubuntu akıllı telefon piyasaya sürülmüş oldu. Ubuntu’ya en çok destek olan firmalardan birisi olan Meizu, Pro 5 modelinin Ubuntu versiyonunu tanıttı. Buna göre cihazın Ubuntu versiyonu Android versiyonu ile aynı teknik özelliklere sahip.

meizu-pro-5-ubuntu-edition-ozellikleri-belli-oldu

Değişen tek şey işletim sistemi olmuş. Meizu PRO 5 Ubuntu’da 5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip AMOLED ekran mevcut. İşlemci olarak sekiz çekirdekli 2.1 GHz saat hızında çalışan Exynos 7420 işlemciye yer veren Pro 5 Ubuntu, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama kapasitesi ve 21 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera ile geliyor. 3.050 mAh kapasitesinde bataryaya sahip olan cihaz çift SIM kart ve LTE desteği sunuyor.

İlk olarak 21 Şubat tarihinde düzenlenecek olan MWC’de teknoloji severler için görücüye çıkacak olan telefon bu organizasyon sonrası satışa sunulacak. Fiyatının halefiyle aynı olması bekleniyor. Meizu PRO 5 Ubuntu’ya ait fotoğrafları yukarıda görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz