MeegoPad T01 Bay Trail Windows Mini PC Satışa Çıktı

MeegoPad T01 Amazon Fire TV Stick veya Chromecast gibi görünüyor. Küçük bir bilgisayar sopası olan ürün sadece TV’nizde müzik ve film akışı için tasarlanmıştır değildir. Küçük de olsa Windows 8.1 il çalışan bir tam teşekküllü bir bilgisayardır.

MeegoPad T01 Windows ve Android önceden yüklenmiş olarak sunulur. İşletim sistemleri arasında isteğe bağlı geçiş yapılabilir.

Çin’de satışa sunulan cihaz Ekim ayında tanıtılmıştı ve şimdi 100 dolar fiyat ile Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunuluyor.

MeegoPad T01 DealExtreme ve 16GB depolama ile satıyor. Bir 32GB modeli de var o da 110 dolardan satılıyor.

Her iki model de 2GB RAM, Intel Atom Z3735F dört çekirdekli Bay Trail işlemci özelliği için çıkarılabilir depolama microSD kart yuvası var. 802.11b / g / n WiFi 64GB ve Bluetooth 4.0 ile satılıyor.

Bir TV veya monitörde depolama, klavye, fare veya diğer aksesuarları bağlamak için kullanabileceğiniz ucuna USB 2.0 bağlantı noktasına doğrudan bu ürünü takmanız halinde çalışan bir bir HDMI portu vardır. Bir mikro USB portu da bulunuyor.

MeegoPad T01 satın alabileceğiniz en güçlü ürünlerden değildir ama kesinlikle küçük ve Bay Trail işlemciler Windows ve Android cihazlar ile deneyime dayalı, HD video oynatma ve web tarama ve belge düzenleme gibi temel bilgisayar görevlerini taşıma kapasitesine sahip olarak yapar.

Zotac ZBOX PI320 pico portlarıyla Ethernet girişine sahip bir cihaz arıyorsanız, bilgisayar MeegoPad T01 işinize yarayabilir.

MeegoPad T01 Bay Trail Windows Mini PC Satışa Çıktı
MeegoPad T01 Bay Trail Windows Mini PC Satışa Çıktı

Kaynak: CNX Software

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz