Dünyanın en büyük ve en çok kullanılan sosyal medya sitesi Facebook‘un kurucusu Mark Zuckerberg sık sık teknolojinin gidişatı ve günümüz dünyasının durumu ile ilgili demeçler veriyor.

Bu demeçler bazen özellikle teknoloji tutkunları arasında büyük bir şaşkınlıkla karşılanıyor ve teknoloji kulislerinde uzunca bir süre konuşuluyor.

Bunlara bir yenisi daha eklendi desek yanlış olmaz sanırım.

Zira Mark Zuckerberg Facebook’un ve teknolojinin geleceği ile ilgili bir hayli konuşulacak açıklamaların altına imzasını attı.

Ünlü isim kendi sosyal medya sitesi Facebook’da bulunan hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada aşağıdakileri söyledi;

“İnsanlar gün geçtikçe daha gelişmiş ve zengin şekilde paylaşımlar yapmaya başlıyor. Eskiden mesajlaşırken sadece metin kullanırdık, şimdi genelde fotoğraf kullanıyoruz. Gelecekte video daha da yaygınlaşacak ve fotoğraftan çok daha önemli bir hale gelecek. Bunlardan sonra ise tüm duygularımızı ve duyusal deneyimlerimizi istediğimiz zaman insanlarla paylaşabilir hale geleceğiz.”

Genel olarak yukarıdaki mesaj çerçevesinde yaptığı açıklamaların gelecek ile ilgili bir hayli iddialı mesajlar içerdiği de aşikar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz