Madonna'nın Yeni Video’su Snapchat’te!

Madonna 10000000000 $ değerinde geçici mesajlaşma uygulaması Snapchat üzerinde yeni singlelı için bir video prömiyerini yapmıştır. Hayranıysanız tek onu kontrol etmek isteyeceksiniz – Aşk için yaşıyorum adını taşıyan Living for Love single’ı.

Şarkıcı için bunun iyi veya kötü bir hamle olup olmadığından emin değilim, ama umutsuz hareket gibi görünüyor. Ve ben bu tür şeylerin Snapchat için harika olacağından emin değilim. İnsanlar gerçekten Snapchat’te o kadar içeriği istiyor mu sanıyorsunuz. Snapchat videoları CNN ve ESPN gibi medya çıkışları web serisinde saklanır.         Yeni keşfetme bölümü olduğunu da hatırlıyor bile olabilirsiniz. Bir şey zaten video olması onun YouTube, Netflix, Hulu ve Amazon’da olması demektir.

Snapchat için tahrip edici fotoğraflarını yayınlayan Madonna bazı görüşler alacak ve belki o bile bazı hayranlarına cevap verecek ama Snapchat’in bu iş için uygun olduğu düşünülmüyor.

 

Madonna'nın Yeni Video’su Snapchat’te!
Madonna’nın Yeni Video’su Snapchat’te!

Yukarıdaki konuşma detaylarını belki de Madonna hayranı olmayan birinin yazdığı haber olarak düşünebiliriz. Ya da sadece Snapchat kullanmayı saçma bulanlardan biridir.

Kaynak: Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz