Güney Koreli teknoloji devi Samsung  firmasıTwitterden sorulan bir soruya kullanıcılarına çok kötü bir haber verdi. Açıklamasında Samsung Galaxy Note 2 Lollipop güncellemesi almayabilir açıklamalarında bulundu.

Samsung’un Galaxy Note 2 model için Twitter üzerinden sorulan bir soruya cevabı, Samsung Galaxy Note 2 için Lollipop güncellemesi alamayacağı doğrulanır nitelikte olmuştur.

Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine esir kalacağını anladığımız Galaxy Note 2 kullanıcıları büyük bir hayal kırıklığına uğramış durumda.

Yaşanan bu gelişme Samsung Polonya’nın Samsun Galaxy Note 2 için güncelleme planladıklarını söylemesinin üstüne olunca, Note 2 kullanıcılarını hüsrana uğratmış durumda demek son derece doğru olur. Samsung Galaxy Note 2 donanımsal anlamda son derece iyi teknik özelliklere sahip bir akıllı telefon modeli olsa da, henüz bir yıl kadar önce çıkmış akıllı telefon modelleri son Android güncellemesini almazken, Note 2’nin alamamasına da pek şaşırmamak gerek.

Galaxy-Note2-lollipop

Zamanın amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 2‘nin Android 5.0 Lollipop güncellemesi alması umulurken, firmanın bu hizmet sunacağı oldukça zor gibi görünmektedir. Samsung’un güncelleme konusunda Note 2 sahipleri bu açıklama ile nasıl bir tepki vereceğini ilerki tarihlerde göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz