Linux Mint 17.1 Hazırlandı

Linux Mint 17.1 Rebecca – Linux Mint arkasındaki ekip en son dağıtımı yayımladı. Artık herkes Linux Mint’i indirebilir.

Uzun vadeli bir destek sürümü olarak adlandırılan, Linux Mint 17.1 2019 yılına kadar desteklenecektir. Son dağıtım ekibi iddiaları dağıtımı daha rahat kullanmak için yapacak yeni bir dizi özelliği pakete ekledi.

Linux Mint 17.1 önemli özelliklerinden biri de sadece yüklü olmayan seviye 1 güncellemesini seçmek mümkün olacak. Linux Mint 17.1 RC kullanıcıları için çok daha düzgün bir yükseltme yolu sağlayacak. Bu doğrudan yükleme gerektirmeden Linux Mint 17.1 alınacak anlamına gelir.

Sonuç onlar da tam bir yeniden yükleme yapmak gerekli olmayacak. Ekip ayrıca bunun yanı sıra Linux Mint 17 kullanıcıları için benzer bir yükseltme yolu sağlayacak ancak bu kullanıcıların bir süre daha beklemek zorunda kalacağı söylendi.

Bir süre bekleyin. Yaklaşan bir duyuru ile Linux Mint 17 bilgi güncellemeleri vereceğiz. Yükseltme, kolay olacak ve tam olarak desteklenecek diyen Clement Lefebvre, Linux Mint Takımı beklemeyi öneriyor.

Linux Mint 17.1 başka büyük bir kısmı son masaüstü ortamları – Cinnamon ve Mate. Harika bir görünüm sağlar ve çok daha hafif olan Mate’i kullanmak önerilir. Ama en son donanım Cinnamon’da seçebilirler.

Linux Mint 17.1 Linux Kernel 3.13 özellikleri karşıdan yüklemek ve kullanmak için kullanıcıların çok sayıda paketi kullanılabilir hale gelmesi istikrarlı olan Ubuntu 14.04’e dayanmaktadır.

 

Linux Mint 17.1 Hazırlandı
Linux Mint 17.1 Hazırlandı

Kaynak: Betanews

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz