LifeProof iPhone 6 Kutusu iPhone’u Toz ve Suya Dayanıklı Yapacak

Hepimiz bir süre sonra cihazlarımızı koruma eğilimine gireriz. Bu süre aşırıya çıkarsa telefonumuz önemli hasarlar alabilir. Eğer bir iPhone 6’ya sahipseniz bir kılıf kullanarak cihazın yüksek ölçüde önemli bir etkiyle korunacağını da bilmeniz gerekir.

iPhone 6 için iyi görünümlü bir kılıf arıyorsanız daha nazik kılıfları seçebilirsiniz ama amacınız cihazı korumaksa Lifeproof kesinlikle önemli hasarlardan cihazınızı korumaya yardımcı olacaktır. LifeProof iPhone 6 Kılıfı ile cihazınız 2 metre su altında çalışabilir.

Kılıf tam anlamıyla damla ve şok koruması için bir askeri standart koruma ile birlikte geliyor. Kelimenin tam anlamıyla iPhone 6’nızı koruyabilirsiniz. Ayrıca, aynı zamanda, bir saat boyunca 2 metreye su altına kadar daldırıldığında bir şey olmayacağını gösteren bir IP68 sertifikasına sahiptir. Cihazı artık su altında kullanmak da mümkün olacaktır. Aynı zamanda cihazın toz ve kir geçirmez olan kılıf çizilmelere ve kaba kullanımına bağlı oluşabilecek diğer hasarlara karşı da cihazın ekranını korur.

Lifeproof ile iPhone 6 kullanıcıları hemen hemen her özellikten faydalanacak ve cihaz Dokunmatik kimliği de dahil olmak üzere, sunduğu işlevleri tamamen görebilecek. Aynı zamanda bir AR-kaplı optik cam lens ile donatılmış olarak kullanıcıların kamera olarak cihazı kullanmasını da sağlayacak.

Kılıf 79,99 dolar fiyat üzerinden biraz ağır bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor ve siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut olacak.

LifeProof iPhone 6 Kutusu iPhone’u Toz ve Suya Dayanıklı Yapacak
LifeProof iPhone 6 Kutusu iPhone’u Toz ve Suya Dayanıklı Yapacak

Kaynak: Lifeproof

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz