LG 4G LTE ile tasarlanmış olan LG Watch Urbane LTE adında yeni bir saat sürümü duyurdu.

LG Watch Urbane LTE önümüzdeki hafta Barselona’da düzenlenen Mobile World Kongresi’nde sunulacak ve 4G LTE ile birlikte geliyor olacak. Bir akıllı telefona bağlamaya gerek kalmadan arama yapmanıza izin verecek.

LTE teknolojisinde endüstri lideri olduğunuzun mümkün olan yenilik türüne bu bir örnektir diyen Juno Cho, LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO’su. Bu akıllı saat dünyanın ilk LTE bağlantısı ve bir yüksek segment modern klasik saatin hayat bulmasıdır. Stilde yeni bir çığır açıyor. Bu bizim felsefemiz ve daha iyi bir yaşam için yenilik barındırıyor.

Watch Urbane’a benzer özellikler sunan saat, inç başına 245 piksel 320 x 320 piksel çözünürlüğe sahip 1.3 inç P OLED ekrana sahip olacak.

Dört çekirdek 1.2GHz Snapdragon 400 işlemci için geliyor ve 1 GB RAM ve 4 GB depolaması bulunacak. Ayrıca 700 mAh batarya ile geliyor.

Bağlantı 4G LTE, 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth 4.0 LE ve NFC ile gelen cihaz aynı zamanda bir hoparlör ve mikrofon dahili özellikler barındırıyor.

 

LG Watch Urbane LTE Akıllı Saat Açıklandı
LG Watch Urbane LTE Akıllı Saat Açıklandı

LG Watch Urbane LTE toz ve su geçirmezlik için IP67 derecesi ile geliyor ve tek renk gümüş olarak satışa sunulacak. Fiyatlandırma bilgileri Mobil Dünya Kongresi’nde açıklanacak.

Kaynak: LG

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz